Carte de oaspeţi

Carte de oaspeţi este dedicată oaspeţilor acestui site, fiind un loc în care ne puteţi împărtăşi impresiile dumneavoastră.


Mesajele voastre

Podină din Fărcaşa spune:

Salutare tuturor Baitenilor,de pretutindeni,avem o comuna frumoasa care ne trezesc multe amintiri placute păcat ca nu exista nici un fel de oportunitate pentru dezvoltarea si prosperitatea comunei.\r\nM-as bucura foarte mult sa vad o comuna Europeană cu toate utilitatile in Băiţa de sub codru.Eu cred ca posibilitate este doar trebuie vointa si puțin efort din partea autorităților .\r\nBăiţa este o comuna de suta la suta oameni credinciosi si Dumnezeu ajuta pe cei care se incred in el. Domnul sa binecuvanteze Băiţa!

Mesaj scris în data de: 10.04.2013

Costel din Baita de sub Codru spune:

Cetateni a comunei baiata de sub codru fi-ti atenti ca conducerea primariei incearca sa va fure pamanturile

Mesaj scris în data de: 08.04.2012

sabou dalina-camelia din baita de sub codru spune:

cea mai frumoasa comuna:X:Xbaitenilor fruntea sus;)!!!

Mesaj scris în data de: 04.01.2012

alina din germania spune:

salutare din germania pacat de comuna noastra pana in ziua de azii egal ce primar a fost nu a reusit sa termine drumurile si apa iar de camin nu mai zic .nici o renovare nici macar un bar sau o discoteca pt tineret sau o cofetarie

Mesaj scris în data de: 03.01.2012

Marius din Brasov spune:

In primul rand vreau sa va zic Buna ziua . As dori foarte mult sa ma ajutati daca puteti. Am cunoscut in Italia la Roma o familie din Baita de sub Codru nu le mai stiu numele de familie care cred ca var ajuta mai mult sa va dati seama cine sant . Stiu doar ca ai cheama Nelu si Crina si sant intre 30-40 de ani si au doi baietei , mai stiu ca Nelu are mai multi frati, doi frati in Canada iar trei surorisunt maritate si erau si ele prin italia mai multe informatii nu am Vas ruga frumos daca ai cunoasteti sa le spuneti ca a intrebat Marius cu Simona din Brasov si va rog sa le dati numarul meu de telefon 0733561118 sau la E-mail syca19742000@yahoo.it \r\n Va multumesc si Dummnezeu sa va binecuvanteze.\r\n Astept raspuns de la dumneavoastra oricare ar fi acela .

Mesaj scris în data de: 05.12.2011

marce din italia spune:

buna

Mesaj scris în data de: 01.12.2011

MARCO din ITALIA spune:

BUNA TUTUROR AR PUTEA CINEVA SA MI SPUNA DACA ASUAJUL ARE SITE

Mesaj scris în data de: 01.12.2011

ALINA CONE din HUMANES-SPANIA spune:

Baita...pt cei care au locuit toata viata acolo,probabil li se pare o comuna notorie...,la fel a fost si pt mine,pana cand am plecat.Azi privesc zilnic poze,peisaje si de fiecare data am lacrimi in ochi.multumesc celor ce au facut acest sitte,datorita lor ,toti cei plecati departe au sansa sa priveasca zona unde au crescut,locurile unde obisnuiau sa se joace,padurile inverzite mijind de viata,ce timpuri.sant mandra ca pot spune:sant cetatean al acestei comune.

Mesaj scris în data de: 28.07.2011

ALINA CONE din Humanes-Spania spune:

frumos sitte.nu stiu daca cei ce sant acasa,vad acelasi lucru,dar pentru cei plecati departe este ca un vis frumos,din care nu mai vrei sa te trezesti.privesc fotografiile de cate ori mi se face dor de comuna mea draga si de fiecare data ma napadesc lacrimile.sant fericita ca pot sa vad casa in care am copilarit, locurile unde obisnuiam sa ma joc,sa-mi petrec timpul liber,codrul verde,linistit si plin de prospetime...un salut calduros tuturor baitenilor.

Mesaj scris în data de: 18.07.2011

mirela sabou din baia mare spune:

foarte frumoasa comuna.oameni gospodari.salutari de la baia mare

Mesaj scris în data de: 30.03.2011